La Pèrgola de Cervezas Alhambra, en La Marina de València, estrena temporada a tota vela

Valencia, 15 de septiembre de 2020
La Pèrgola de Cervezas Alhambra torna a la Marina de València per quarta temporada seguida i arranca a tota vela amb 14 noves dates i 28 propostes sonores. Després de la positiva experiència estiuenca en el seu nou format, el cicle reprèn el seu horari habitual els dissabtes al migdia (d’11:30 a 14:30 hores), consolidat ja com un clàssic de l’oci cultural de la ciutat.Les pautes de la temporada d’estiu, sota les directrius d’espectacles culturals, es mantenen: l’aforament no serà superior a les 400 persones i el públic gaudirà de les actuacions assegut.

Les entrades per a assistir a aquests concerts ja estan a la venda a través d’Enterticket.es a un preu de 5 euros per persona. La Pèrgola de Cervezas Alhambra podrà seguir-se, a més, en live streaming gratuït a través dels canals de Youtube i Facebook de la Marina de València. Entre els noms revelats, destaquen Pablo Und Destruktion, Camellos, Alice Wonder, Yawners, Pep Gimeno “Botifarra”, Nueva Vulcano, Maga, Jonatan Penalba, The New Raemon & Ricardo Lezón, Elva Vin o Los Hermanos Cubero. Conformen una temporada de setembre a desembre on destaca la varietat artística, la paritat i la conjugació territorial, establint diàlegs constants entre l’escena valenciana i les del seu voltant.

El cicle de concerts de la Pèrgola és una experiència musical per a gaudir sense pressa i amb els cinc sentits de la mà de Cervezas Alhambra, sempre de manera responsable. La marca cervesera continua demostrant el seu suport a l’art que no segueix convencionalismes ni regles, oferint moments únics i irrepetibles que combinen l’excel·lència musical i l’esperit artesanal intrínsec en la marca a través del maridatge amb les seues principals varietats – Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.

Els concerts de la Pèrgola de Cervezas Alhambra cerquen oferir un pla d’oci diürn diferent, amb música en directe i al costat del mar, apte i atractiu per a públics molt diversos, que podran completar la jornada de dissabte amb la gran oferta gastronòmica i d’oci nàutic de la Marina de València. Un exemple d’activació de l’espai públic a través de la pèrgola modernista de la dàrsena valenciana, que es converteix cada dissabte en una proposta social, cultural i d’oci.

PÈRGOLA DE CERVEZAS ALHAMBRA – LA MARINA DE VALÈNCIA
(SET. a DES. 2020)


SETEMBRE19/09/20: Pablo Und Destruktion Tú ves Ovnis26/09/20: Camellos + Aina Palmer

OCTOBRE03/10/20: Marcelo Criminal Cabiria + Amy10/10/20 (Especial 9 d’Octubre): Làuder + Jonatan Penlba 17/10/20: Norton + Montefuji 24/10/20: Maga + Ela Vin 31/10/20: Los Hermanos Cubero Íñigo Soler

NOVEMBRE07/11/20: Polock + Glas14/11/20: Cobra + Chavalan 21/11/20: The New Raemon & Ricardo Lezón Adiós Amores 28/11/20: Nueva Vulcano Tenda

DESEMBRE05/12/20: Alice Wonder Ed Bloom12/12/20: Pep Gimeno “Botifarra” + Maderita19/12/20:  Yawners + L’Últim Europeu