La Marina de València promou l’estiu en el mar amb la campanya Estiu de la Mar

Amb il·lustracions del valencià Sergio Membrillas que exemplifiquen els diferents usos de la Marina de València.Un estiu ple de música, nàutica, cultura, gastronomia i oci en el port històric de València.

Valencia, 16 de julio de 2020

La Marina de València llança la campanya de divulgació Estiu de la Mar, que posa en valor els atributs de l’estiu en el mar i les accions quotidianes com gaudir de la gastronomia, de l’espai públic, de la música i dels esports nàutics. La campanya compta amb una sèrie d’il·lustracions del valencià Sergio Membrillas que exemplifiquen la diversitat d’usos de la Marina de València, i que es difondran a través dels canals online i d’una pegada de cartells per la ciutat.

La combinació de propostes d’oci, esports nàutics, gastronomia, cultura i entreteniment, converteixen a l’antic port de València en un dels punts més atractius de la ciutat durant l’estiu. Escoltar música en directe a l’aire lliure de la mà dels concerts de la Pèrgola de Cervezas Alhambra o de Republic Alive en Marina Sud, eixir al mar a practicar vela, windsurf, surf o paddle surf, asseure’s a gaudir d’un menjar o sopar amb vista increïbles, o simplement recórrer La Marina amb bicicleta, a peu o en patins, són sol algunes de les opcions que ofereix la dàrsena i que s’arrepleguen en la campanya Estiu de la Mar.

L’autor de les il·lustracions és el valencià Sergio Membrillas, que combina el seu treball amb l’ensenyament, tant en el Màster de disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València, com en altres universitats (WdKa de Rotterdam). Membrillas ha fet treballs per a mitjans com The New Yorker, The New York Times, The Economist, The International Herald Tribune, Le Monde, The Washington Post o marques com Fila, entre altres.